Partners

Sanne Feryn

Sanne Feryn, coördinator van dit project.
Pedagoog in de lerarenopleiding kleuteronderwijs bij Odisee, campus Dirk Martens in Aalst.

Johan De wilde

Johan De Wilde, voorzitter van de stuurgroep van dit project.
Pedagoog en opleidingshoofd van de lerarenopleiding kleuteronderwijs bij Odisee, campus Dirk Martens in Aalst.

Het EF-project wordt gefinancierd door de Stad Aalst in het kader van het kinderarmoedebeleid. Het project “Zet je EF-bril op” wordt geleid door de opleiding kleuteronderwijs van Odisee, maar werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners.

Met medewerking van stad AalstOdisee
Ninove stad op mensenmaatKU Leuven

Het project wordt mede ondersteund door onderzoekscoördinatoren (Pieter Tijtgat, Dirk Smits), pedagogen en vakdocenten van Odisee (o.a. Lieve Van Severen, Helena Taelman, Ellen De Decker, Leen De Zutter en Joke Grimmonprez), prof. Dr. D. Baeyens en prof. Dr. J. Spilt (masteropleiding pedagogische en psychologische wetenschappen KU Leuven), bachelorproefstudenten (Odisee), masterstudenten (KULeuven en UGent), Eva Monstrey (Vives), Tinne Van Camp, Caroline Vancraeyveldt (UCLL) en Goedroen van Lunenburg, taalcoach van het basisonderwijs Stad Aalst.

Stad Sint-Niklaas

Vanaf het schooljaar 2018-2019 wordt dit project ook in samenwerking met Stad Sint-Niklaas uitgevoerd. Dit traject wordt begeleid door Joke Grimmonprez. Catherine Malfait werkt aan een vervolgproject voor het lager onderwijs. 

Joke Grimmonprez Catherine Malfait